Om Oss


Vi startade Rekoguiden.se med målet att göra det lättare för vanligt folk att välja rätt produkter online. När vi själva letade på nätet efter produkter med egenskaper såsom plastfria, teflonfria, ekologiska och parfymfria så upplevde vi att det var svårt att få en översikt över produkter med dessa egenskaper. Vidare var det svårt att hitta betyg och tester för den här typen av nischade produkter. Därför bestämde vi oss för att skapa en sådan guide själva, som hjälper konsumenter att göra mer sunda val.

Detta gör vi dels genom att vi själva testar och betygsätter ett stort antal produkter som marknadsförs som miljövänliga, ekologiska och som sunda val för att på detta sätt guida våra besökare till de produkter vi anser vara köpvärda/inte köpvärda. Men vad vi också gör är att leta fram produkter inom samma segment som har vissa egenskaper som många konsumenter efterfrågar och som de flesta återförsäljare inte har någon information om. Det finns många webbshoppar som säljer bra produkter som är ekologiska, plastfria, teflofria tillverkade i naturliga material, rättvisemärkta, veganska med mera. Men det kan vara ganska svårt för den vanliga konsumenten att hitta till dessa produkter med specifika egenskaper.

Vi som har startat och driver Rekoguiden.se är ett gäng företagare som brinner för hälsa och välmående. Vi har mångårig erfarenhet av att skriva artiklar på nätet och hoppas med denna hemsida kunna skapa en tjänst som många konsumenter får nytta av.