Parfymfri Duschtvål


För den med känslig hud är det normalt sett ett bra val att välja en parfymfri duschtvål. Parfymer och parfymämnen är något som kan orsaka allergiska reaktioner, irritation och eksem på alla typer av hud. Det finns därför fördelar med att använda parfymfri duschtvål även för den som än så länge inte är känslig mot olika typer av parfymer. På den här sidan har vi strävat efter att sammanställa en lista över några av de mest sålda parfymfria duschtvålarna just nu. Vi har tagit med prisvärda produkter från populära märken som säljs hos ett stort antal butiker.

Urtekram Find Balance Fragrance Free Body Wash 500 ml

Den här duschtvålen från Urtekram är en oparfymerad duschtvål som är anpassad för dig med extra känslig hud. Det är en mild duschtvål som passar hela familjen, dessutom är den vegansk vilket är ett alternativ som många föredrar.

Urtekram Find Balance Fragrance Free Body Wash är ekologiskt certifierad genom Ecocert Cosmos Organic vilket gör att du kan lita på att ingredienserna är ekologiska och att de håller en hög standard. Bland ingredienserna finns återfinns ekologisk aloe vera och naturliga oljor.

✓ Vegansk

✓ Parfymfri

✓ Cosmos Organic-certifierad

Neutral Shower Gel 250 ml

Neutrals duschtvål är en populär produkt som både har ett lågt pris och säljs i många butiker. Duschtvålen är oparfymerad och färgfri och har utvecklats speciellt för användning på känslig hud. I och med detta är ingredienserna milda vilket gör att den lämpar sig bra för både vuxna och barn. Neutrals Shower Gel har ett pH-värde mellan 4,5-4,9 vilket även är ett optimalt intervall för en frisk hud.

Denna duschtvål är både Svanenmärkt och rekommenderas som ett bra val av Astma & Allergiförbundet. Många av kunderna som köpt och använt den här duschtvålen tycks vara väldigt nöjda. Många har lämnat högsta möjliga betyg och beskriver den som mild, prisvärd och bra för känslig hud. Andra beskriver hur de blivit mindre torra i huden sedan de börjat använda Neutral Shower Gel och rekommenderar den för hela familjen. Vi har än så länge inte hittat något negativt betyg för denna produkt.

✓ Parfymfri

✓ Svanenmärkt

✓ Rekommenderas av Astma & Allergiförbundet

ACO Special Care Mild Cleansing Soap 300 ml

ACO Special Care Mild Cleansing Soap är ett alternativt för dig med extra känslig hud. Det är även ett bra val för dig med torr hud då den verkar både återfuktande och återfettande. Efter användning blir huden mjuk och len. Det här är en duschtvål som många av konsumenterna som använt den tycks vara väldigt nöjda med.

Hos flera webbshoppar har den fått högsta möjliga betyg och kunder som köpt den beskriver till exempel hur den inte irriterar huden som andra tvålar, att den är mild och mjuk och skön. Andra beskriver hur den fungerar bra mot deras torra hud och att den inte löddrar så mycket. Bland fåtalet negativa omdömen beskrivs det hur pumpen är trög samt några som är missnöjda med att man tagit bort refill-förpackningen.

✓ Parfymfri

✓ Återfuktande

✓ Hög kundnöjdhet